Home  Landhuis de Maashof  Plattegrond  Omgeving  Route  Prijzen  Reserveren  Fotoboek  Contact  |  rozenwereld  theeschenkerij

Welkom bij onze camping

Camping Landhuis De Maashof

Vereniging Slapen in LimburgANWB erkende camping

Lid Verblijfsrecreatie Horst aan de Maas

De camping biedt plaats aan plm. 40 seizoensplaatsen en 25 passantenplaatsen.
Deze passantenplaatsen zijn gedeeltelijk gesitueerd in de oude boomgaard waarvan weer een klein gedeelte speciaal voor trekkers met kleine tentjes is. 
Hier worden ook geen auto’s op toegelaten. U kunt gratis gebruik maken van wifi
Een ander deel van de passantenplaatsen liggen rondom een ruime open plaats aangeplant met Platanen en rozen zodat u zowel van ruimte als van rozengeur kunt genieten. 

De camping grenst voor een deel aan de Maas en U heeft er een prachtig uitzicht over de Maas.. 
De andere plaatsen kijken uit over de velden, De Borggraaf het kasteeltje van Lottum en over Arcen. 

Er is een prieel waarvan ieder gebruik kan maken bij minder goed weer of als de wifi ontvangst door teveel blad aan de bomen bij u kampeerplek niet voldoende is.

Ook Campers zijn welkom.

De camping is gelegen aan diverse fietsknooppunt routes en wandel routes. Er is een wandelroute beschikbaar die vanaf de camping, langs de Maas loopt. Kijk voor deze wandelroute bij omgeving

Bij de camping hoort een kleine theeschenkerij en terras met uitzicht over de rozentuin en de Maas. Hier vind u ook de receptie van de camping.

Kijk ook eens bij rozenwereld,  onder activiteiten  voor speciale weekenden waarin we exposities, muziek of andere dingen organiseren.  

23-24 september 2017 Elfia in de Kasteeltuinen Arcen
 
 

De camping is geopend van 1 april tot en met 30 september.